Stephen King’in The Dark Tower isimli kitabından sinemaya uyarlanan film yıllardır fikirden ibaret bir şekilde bekliyordu. Nihayet çekimlere başlanan filmden yavaş yavaş görsellerde medyaya sızmaya başladı.

the dark tower ilk görseller

Stephen King’in bir çok romanı hatta neredeyse bütün romanları ya sinemaya uyarlandı yada bir şekilde diziye dönüştürüldü. Başarılı yazarın yazmış olduğu kitapların bir çoğu sinema ve TV’de büyük ilgi ile karşılandı. Son olarak The Dark Tower’ın da sinemaya uyarlanacağı söylentileri yayılmaya başlamıştı. Pek çok defa iptal edilip yeniden çekimlerine başlanan film en sonunda kesin bir şekilde onay alarak çekimlerine aralıksız devam etmeye başladı. Çekimleri devam eden filmin görüntüleri ise Entertainment Weekly aracılığı ile yayınlandı. The Dark Tower filminin yapımcılığını da Sony Pictures ve MRC birlikte üstlendi.

the dark tower film yorumları

Filmin oyuncu kadrosuna biraz göz atacak olursak Oscar Ödüllü Matthew McConaughey ilk göze çarpan isimlerden. Filmde kötü adam olarak seçilen Matthew’in karşısında ise filmin başrol oyuncusu aynı zamanda hayatta kalan son silahşör olan Roland Deschain’ı canladıracak isim ise Luther’den hatırladığımız başarılı aktör Idris Elba yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Ejderha Dövmeli Kız filminden akıllara kazınan Nikolaj Arcel yapıyor. Ve geldik asıl yere filmin senaryosunu ise Kuralsız , Akıl Oyunları , Cinderalla Man filmlerinin senaryosunu yazmış olan ünlü senarist Akiva Goldsman ve pek çok diziden tanıdığımız Mark Verheiden birlikte hazırlayacak. Film ülkemizde 24 şubat 2017 tarihinde vizyona girecek.

the dark tower konusu

The Dark Tower filminin içeriğine azda olsa değinelim isterim. Film adından da anlaşılacağı üzere Roland’ın gizemli bir Kara Kule’yi arayışını konu alıyor. Western tarzında olan film kendi dünyasının sonunu kurtarmak için tek fırsatı olan Kara Kule’ye ulaşabilmesini ve bu yolda ilerlerken çektiği zorlukları , ona engel olmaya çalışan insanlarla olan mücadelesini konu alıyor.

the dark tower kamera arkası

Paylaşmak Güzeldir ...

Yazar Hakkında

Filmler hakkında inceleme ve eleştirilerde bulunarak film severlere ışık tutuyorum.

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak .

Etiketler